Barreringsdebatten gav renare sport – men här barras utav helvete

Ulf Johansson – outfluencer | 5/1 - 2021

På 90-talet så var det en stor barreringsdebatt (barrering är otillåtna metoder med, att genom smärta få hästarna att vara mer rädda om sig över hinder) Det utmynnade i att vi har fått en renare och bättre sport.
Men jag kan släppa en bomb och erkänna en sak…
I mitt kök barras det utav helvete!
Har varit borta ett par dagar och det gillade inte min snarstuckna granjävel. Den drack upp allt vatten och nu barrar den i protest. Jag är ju själv livrädd att det ska komma fram att det barreras så mycket i mitt kök, har inga hästar i närheten, bara ett av russen som var med i julkalendern, men det är i hallen. Jag var tvungen att säga till den på skarpen: antingen dricker du det nya vattnet du fått och slutar att barra eller så kastar jag ut dig vid de andra avbarrade granarna på Återvinningen!
Jag kan vara jävligt hård ibland.
Ett glädjeämne är en av växterna jag räddade från herbariet. Den växer så det knakar, ni ser ju hur praktfull den blivit! Men vad är det?? En nergrävd marsian som låter sina tentakler till fingrar sträcka sig upp mot ljuset?
Det spelar väl egentligen ingen roll, den ser ut att må bra!

.

Utan att gå in på gårdagens inlägg så vill jag tacka för det stöd jag fick! Vill undvika pajkastning, men har så svårt för troll…
#outfluenser
#ärintedrogliberaljagsvär

Visa mindre

 

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här