Dagar med strul…

Ulf Johansson – outfluencer | 13/4 - 2021
Har inte haft en optimal sista vecka innan jag drar söderut för säsongsstart. Mitt saboterade släp gick inte att fixa i tid, men tack vare Kerstin Lagers barmhärtighet så kommer jag kunna dra iväg imorgon förmiddag ändå. Olika saker har gjort att jag inte hunnit träna själv, kanske inte hunnit med Gotsie som jag velat, men vad fan, jag kan inte göra så mycket mer nu! Jag är väldigt vältränad, Traudi hjälpte mig idag och tycker att Gotsie är finare än någonsin, Sylve har gett mig goda råd för hur jag jobbar sista dagarna, vi är klara för start! Det måste firas! Och det görs ju självklart med det som jag saknat mest under uppladdningen! En prinsessbakelse! Andäktigt tog jag en tugga, allt var perfekt! Färsk, perfekt komponerad, men… fan det var för sött för mig! Kunde inte äta upp den… Nu har man jävlar i min själ blivit mogen också, som en bieffekt av dieten..
Imorgon beger jag mig söderut mot Camp Sennan och Lundin Eventing.
Nu kör vi, häng med!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här