Den lilla ledsna hästbussen

Ulf Johansson – outfluencer | 17/4 - 2021

Fördumningen fortsätter! Hörde på radion att man publicerar färre och färre barn och ungdomsböcker i Sverige. Det är ju helt galet! Fan, något måste göras! Här får ni en kortversion av min snabbproducerade barnbok: Den lilla ledsna hästbussen!
Bild 1: Den lilla hästbussen hade glatt sig så för att få följa med till Hööks! Väl framme så insåg han att han inte kom in genom entrén. När det gick upp för honom så fylldes framlyktorna med spolarvätska, den lilla bussen blev jätteledsen och kränkt! Han vände runt och rullade sakta tillbaka till stallet….
Bild 2. När han parkerat en bit från stallväggen så tänkte han: jag gör slut på det här, jag kör in i väggen! Han släppte handbromsen och skulle precis gasa på när UffeTuffe Busschaufför dök upp framför honom.. Stanna! ropade han, varför ska du köra in i väggen?
Den lilla hästbussen berättade varför och UffeTuffe busschaufför svarade: men det finns ju inget som du förstår på Hööks! Det är ju som att skicka in en influencer i en bokhandel!
Bild 3. UffeTuffe fortsatte: häng med på äventyr istället! Imorgon åker vi till Skåne!
Den lilla hästbussen blev jätteglad och de gjorde en coronahälsning med armbåge/backspegel, Den lilla hästbussen brydde sig inte om att han inte kom in på Hööks, han hade ju fått en kompis i UffeTuffe busschaufför, och nu skulle de ut på spännande äventyr!
Slut.
Det var ju inte så jävla svårt, skriv fler barnböcker!
#outfluenser
#flerbarnböckeråtbarnen

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här