Mina skämt går inte alltid hem

Ulf Johansson – outfluencer | 12/12 - 2021

Uppe med tuppen och gick igenom mitt bokslut med Åsa Norberg, därefter till stallet då jag fick migränkänning… självklart hade jag medicinen hemma så jag blev en timme sen till Peppe för att sko Gotsie.
Väl hemma så red jag Rianna och Gotsie, vilka kändes väldigt bra! För att sedan skynda ner till Carrot Channel för en sändning. Lyckat! Det här är en grym form av avsutten träning! När sändningen var klar joggade jag till bilen, körde på tok för fort, men hann i tid till en clinic jag skulle ha i Djursholm. Det var kul! Duktiga ryttare och intresserad publik. När jag var klar så åkte jag hem, tog en taxi till min systerson Petters julöl på the Doors, jävligt trevligt att träffa en massa gnagare, även en bajare var med, han var trevlig han med! Gillar att hänga med Petter och hans vänner, de har humor och distans! Till skillnad mot paret jag träffade på, på apoteket häromdagen.
De stod och valde febertermometer, och höll i en sådan där stor Braun örontermometer och läste på kartongen. Jag gick fram och sa: ursäkta, men den där är inte bra, har en sådan, man får så ont i röven av den!
De tittade på mig som fågelholkar så jag var tvungen att säga att det var ett skämt!
Då log de snällt, och tittade sedan förfärat på varandra.
Mina skämt går inte alltid hem…
#outfluenser
#närmanskaskojatilldetlite
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här