Det finns fördelar med att ha råd med endast en häst

Ulf Johansson – outfluencer | 30/3 - 2021

Lite sliten efter 100 mils bilkörning och jobb i helgen så morgonens travhoppning gjordes inte med den piggaste kroppen, men Gotsie kändes ok.
Träningspasset på Slagskeppet tog emot ännu mer. Hade jag inte lite feber? Nej.. har jag inte lite ont baksida lår? Nej..
Det är bara att bita ihop, och trots att det var ett slitigt pass var det en skön känsla efteråt! Eller nej, det var det inte, jag kände mig bara tröttare..
Väl tillbaka till stallet så var även solen tillbaka! På baksidan av stallet så finns en uteplats som ligger i lä, dags för en kaffe och återhämtning! Vardagslyx!
Ni kanske tycker att uteplatsen är felplacerad bredvid gödselscontainern?
Vad spelar det för roll? Ett stall luktar ju skit iallafall! Ligger vinden rätt så märker man den inte och ligger vinden fel så får man lite nerpissat spån i kaffet, och det är väl ingen större fara? Bara att sila mellan tänderna! Men kanske inte med tandställning… men har man tandställning får man kanske sitta på gaveln? Eller dricka kaffet med lock? Allt går att lösa.
Igår när jag kom hem från min Norrlandstur så svängde jag förbi stallet och tog ut Gotsie på en promenad. När hon såg mig så gnäggade hon och sedan la hon mulen i mitt ansikte länge och snusade, flera gånger.. Den hästen vet hur man smälter en gammal mans hjärta!
Det finns fördelar med att ha råd med endast en häst, då kan man lägga all sin tid och energi på bara den, resultatet kan ofta bli bättre då. Min egen teori för att sätta lite positivt tänkande i mig själv innan säsong!
Och ju mer sol, desto positivare tankar!
Nej fan, dags för ridpass nummer 2, bara att spotta ut sågspånet från kaffet och köra igång!
#outfluenser
#vardagslyx Visa mindre

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här