Foto Kim C Lundin

Det ser inte ljust ut för Gotsie

Ulf Johansson – outfluencer | 9/8 - 2021

Utan att gå in på vad veterinärerna har för funderingar över vad Gotsie drabbats av så ser det inte så ljust ut. I värsta fall är det sluttävlat och i bästa fall så kanske hon kan komma igång igen. Det här har faktiskt tagit mig rätt hårt. Hon är något jag är väldigt stolt över och är också mycket nöjd med vad vi åstadkommit i år, det bådade gott inför SM. Är det slut här så är det också slutet för mig som aktiv ryttare, något jag inte såg komma och effekten av det blir en liten identitetskris. En stor del av ens vardag och vad man är försvinner. Här måste man fan bita ihop. I mitt fall tränar jag hårdare. Idag körde jag ett pass där jag kanske tog ut mig lite för mycket, resultatet blev ett ryggskott, en olycka kommer sällan ensam! Men det försvinner och det gör även mina negativa funderingar, när ryggvärken släppt så ska jag träna på, mer och hårdare än innan, hela tiden med en bild i huvudet där jag och Gotsie står på startlinjen i vår.
Om det går så ska vi dit.
#outfluenser
#aldriggeupp
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här