Det var länge sedan jag känt mig så viktig!

Ulf Johansson – outfluencer | 12/4 - 2022

Började dagen på La Olita vid Nytorget. Linn jobbar som restaurangchef där och på något jävla vänster så tog jag på mig att bygga in lådor och täcka för gaveln på 2 bänkar som står efter väggen. Jag var inte så svårövertalad för jag tycker problemlösningar är roligt, och får man ett par måltider för det så kan man ju inte säga nej! De andra bänkarna var klädda med valnöt så jag limmade klickgolvsbitar på en plyfa och skruvade fast fronten på en låda på hjul från Bauhaus. Gaveln löste sig också.
När jag var klar så åkte Linn och jag till Trafikverket för att göra ett nytt körkort åt Linn, hon har blivit av med all sin legitimation, och jag fick åka med och vittna att hon är hon. Det var länge sedan jag känt mig så viktig! När jag utfört mitt mycket viktiga uppdrag så åt vi lunch på söder och tog en kaffe på Bysistorget i solen, är våren kanske här? Fan trot.
Efter det så åkte jag till Carrot channel där vi hade en sändning som var jättetrevlig, positiva deltagare och bra diskussioner.
Det finns fortfarande platser kvar till de kommande pilotavsnitten, ta kontakt med Maria Alriksson om ni vill vara med!
En lång men väldigt rolig dag.
Nu ska jag lägga mycket tid på hästarna, de har blivit för lite av det den sista veckan, men nu har jag tid.
#outfluenser
#mustangsaddlery
#carrotchannel_proffs
#curlingvärldsmästare

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här