En kraftig fjording – i normala fall skulle jag bli lite stressad

Ulf Johansson – outfluencer | 26/9 - 2021

Är färdig efter en dag på både terrängbanan och i ridhuset. När jag kom dit så såg jag en kraftig fjording som skulle vara med. I normala fall skulle jag bli lite stressad nu och tänka på hur passet skulle fortlöpa. Men här behövde jag inte vara orolig för det här var Aramis och han har varit med förr och är en favorit. Han gör allt med ett väldigt lugn. När det är genomgång och andra hästar steppar runt så står Aramis still med ett ben i varje hörn. När han galopperar mot ett terränghinder så rullar han på lite lugnt och pang! Så flyger han! landar, och galopperar lugnt vidare. Så är det på alla hinder! Han har dessutom de ärligaste, finaste ögonen man kan hitta på ett norskt fullblod så han är omöjlig att inte ta till sitt hjärta.
Träningarna har gått bra, och jag såg AIK-HV71 igår, där gnaget förlorade med 3-2, men dom var fan bra! Att hålla på AIK hockey har ju varit som att rida unghäst, man har inte så mycket krav och blir glad för det lilla… men i år är de fan bra!
Det är portugisisk afton på hotellrestaurangen där vinimportören går runt och berättar om vinerna, men det fanns inget att säga om vattnet jag dricker, det har ju inga tanniner, karaktär eller kropp, det är bara friskt och gott!
#outfluenser
#norsktfullblodimponerar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här