Folk måste tro att jag är ett ringvrak som tappat det helt

Ulf Johansson – outfluencer | 11/6 - 2022

Fredag.
Gick upp tidigt och gick genom stan mot Ryttarstadion. Min hälspricka är inte att leka med, inte ens compeedplåstret tar bort obehaget varje gång jag sätter ner foten. Smärtan i armarna kan jag lindra genom att röra på fingrarna när jag går. Men jag kan förstå att jag är en udda fågel som kommer haltandes, hysteriskt viftande med fingrarna på mina hästbandageklädda armar, solbrillor och en world fighters United t-shirt. Folk måste tro att jag är ett ringvrak som tappat det helt.
Hade en lektion och gick sedan upp till kavallerikasern för att höra hur högvakten gått.
Tittade sedan på när Gotsie både blev trimmad och hoppad, vilket såg väldigt bra ut. Imorgon har SFK fälttävlan, där Gotsie skulle gjort comeback. Nu blir ju inte det av, av förklarliga skäl, men det finns ju uppgifter för en man utan användbara armar ändå! Så imorgon blir det insläppet på banhoppningen och på söndag ska jag vara speaker.
När jag var klar vandrade jag genom stan igen, förbi ett AW festande Stureplan, genom Kungsträdgården och såg och hörde Café Operas Soul train.
Folk hade roligt! Skrek,dansade och drack. Ingen noterade ringvraket som haltade fram med hysterisk viftande fingrar. Och jag noterade att jag börjar bli gammal, jag är inte ett jävla dugg sugen på att vara en del av det, även fast jag tycker att det är härligt att folk är glada och har en rolig kväll. Nej, jag vill hem till mina hoods. När jag klättrat upp för den hemska kinesbron till slussen så såg jag äntligen min gata, Hornsgatan! Även om det är stökigt här så är det hemma.
Tröttnade på att halta så jag gick in på en butik och köpte superlim, satte mig på en bänk vid Mariatorget, tog av mig strumpor och skor och limmade ihop den jävla hälsprickan.. och vips! Smärtan var borta! På lätta fötter gick jag till mitt vardagsrum, Replik och tog en liten AW med mig själv, trevligt!
Nu är det snart dags att gå hem och göra kväll, imorgon har jag en viktig uppgift, insläppet till hoppbanan!
#outfluenser
#awmedmigsjälv
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här