Gotsie är ju stor som en finlandsfärja

Ulf Johansson – outfluencer | 2/3 - 2022

Hoppade hästarna idag och de var oförskämt fina!
Har funderat lite på vad båda behöver bli starkare i, och kom fram till att båda måste kunna komprimera sig och bli lite mer explosiva. Rianna är grön och är inte riktigt stark ännu, och Gotsie är ju stor som en finlandsfärja och blir lätt lång och lite tam i sprången. Så det jag har gjort är att jobba dem på serier med korta avstånd men med galoppbommar som hjälper dem att backa av och markbommar som är utrullade en bit för att hjälpa dem att backa av och trycka upp. Nu känns det som att båda har blivit starkare i det, man får se om jag gjort rätt.
Var på gymmet och tränade efter, första gången sedan Covid, fy helvete vad svag jag blivit! Men skönt att få komma igång!
När jag kom till parkeringen så stod en äldre man bakom en bil och en bil som väntade på att få hans plats. Han ropade på mig och frågade om jag kunde hjälpa honom till bilen, han vågade inte gå på isen som låg på parkeringen. Självklart sa jag och tog armkrok med honom och hjälpte honom in i bilen. När han var inne i bilen så gick jag fram till den väntande bilen och frågade: såg ni inte att han hade problem?
Jo, svarade han, men vad skulle jag göra?
Det jag gjorde,ditt jävla pucko!
Svarade jag och hoppade in i bilen och åkte.
Tänkte efteråt att det kanske hade räckt med att säga: det jag gjorde. Men kände ändå att, ditt jävla pucko, var rätt moget och nyanserat.
#outfluenser
#densistescouten
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här