Gotsie känns stark inför helgens hoppning

Ulf Johansson – outfluencer | 20/5 - 2022

Hade migrän i natt så jag kom igång först vid 09. Är ledig idag men åkte till kavallerikasern för att höra hur det gått för de hästarna jag har haft med att göra när de hade haft eskortträning på stan. De hade skött sig exemplariskt och det är ju roligt! Taktikade med Johan Lundin och tittade på när de nyaste H-hästarna tränades.
Efter lunch tog jag ut Gotsie som känns stark inför helgens hoppning och hon börjar få bättre hull nu(faller alltid ur vid pälsfällning).
Pratade med min pappa på telefon om skötseln av farmor och farfars grav, vilket faktiskt är mitt absolut lönsammaste uppdrag. Jag åker dit och sköter den, planterar blommor för 200 kr, berättar det för Pappa som sätter in 2000kr till mig!
Sa till honom att jag funderar på att börja sköta graven på heltid för så här lönsamt jobb har jag aldrig haft! Han ville få det till att jag hade kostnader för bilen, och jag svarade att om jag jobbar heltid kan jag köra dit pelargonerna i en Ferrari!
Han skrattade och sa att han uppskattar att jag sköter graven så mycket att det är värt varenda krona! Så nu tänker jag inte tala om när jag fixar med graven, jo kanske om jag är pank!
#outfluenser
#toppjobb
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här