Gotsie tänkte att här har en tsunami dragit förbi!

Ulf Johansson – outfluencer | 19/5 - 2021

Har analyserat min senaste helg. Jag var ett tag tvivlande på mig själv och hur jag lotsade Gotsie. I datorn så är ju tävlingen en jävla katastrof, men hur är det i verkligheten? Dressyrdomaren Tina Lundin tyckte att hon utvecklats mycket, hoppningen var enkel igen, hon rörde inte en bom. I terrängen så gick hon som tåget, tills målade hinder dök upp… det första var en brun låda med en koblaja på, förstår henne… det andra var en vit jävla fiskebåt…. men för fan, mitt på ett fält?? Gotsie tänkte ju självklart att här har en tsunami dragit förbi! Mitt i all förvillelse så glömde hon att hoppa. Ska förbereda henne på att vad fan som helst kan dyka upp, det är bara att hoppa och se glad ut!
Men titta på den här filmen och njut, som hon galopperar med spetsade öron, det är min tjej det!
#outfluenser
#vigeraldrigupp

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här