Hade gud velat att jag skulle lyfta vikter hade jag fötts med en krok i röven

Ulf Johansson – outfluencer | 28/10 - 2020
Jobbade sent ikväll och körde rätt trött igenom mörkret. Long black road med Elo rekommenderas att spelas vid tråkiga bilresor!
Har ändå hunnit med att rida ordentligt, tandläkaren tog en titt i Gotsies mun som såg bra ut, och fick in dagens pass på slagskeppet innan jobb.
Plockade med mig matlådorna för veckan som Peter Lööf har gjort iordning åt mig: kycklingfilé, rödkål och… broccoli… fan, broccoli har jag undvikit i hela mitt liv, känns som att man äter små träd. Hade gud velat att jag skulle äta små träd hade jag skapats med 10cm långa framtänder.. Men å andra sidan så tränar jag mycket på gym och hade gud velat att jag skulle lyfta vikter hade jag fötts med en krok i röven. Nej nu när jag bestämt mig för att gå all in är det bara att trycka i sig de där små minibollpilarna, och det smakade.. ok!
Inte som en budapeststubbe, men helt ok!
Vädret hämtar andan inför kylan
Sinnestämning: känner mig äckligt nyttig. När jag slutar rida ska jag bara äta godis och dricka vin!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här