Har byggt en ny bajshink till skötplatsen i stallet

Ulf Johansson – outfluencer | 5/2 - 2021
Har haft en prövningens dag. Äntligen kunde jag hämta bilen och jag red, tränade och åkte iväg och jobbade. När jag var klar så försvann kraften ur mig när jag såg att fjädringen hade tappat luft igen, det måste vara något annat fel också..
När jag körde hem så började jag att planera, bokföringen ska skickas imorgon bitti, pappret till skrivaren tog slut igår så jag får göra klart ikväll, packa för helgen, måste komma iväg vid 09.00, Linn har fixat med födelsedagsmiddag i backen uppe i Åre, lånat skidor åt mig och organiserat, jag måste upp i tid! Bilen till verkstad, hyrbil, lämna pass och foder i stallet.. jag får en jävligt tidig morgon… men det är det värt för jag får åka upp och träffa några av de bästa människorna i mitt liv! Dessutom så har jag efter bokföringen, men innan packningen byggt en ny bajshink till skötplatsen i stallet! Köpte ett DIF-märke och skrev en text som tejpades på. Omoget? Ja vad fan hade ni trott om mig? Kränkande? Alldeles säkert kränkande för Jarmo Nevasalo, Ivan Sundström och Gabriel Suovanen med flera, men är det inte det som är grejen? Reta de feltänkande vänner man har, få känna att de faktiskt blev lite förbannade? Jag har ju inte direkt klistrat ett Djurgårdsmärke i toalettstolen och pissat på det, det hade varit att gå för långt… fan… ska köpa ett till märke!
Sinnestämning: kaos, men imorgon sitter jag och äter middag i Åre!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här