Har jag bara huvudet för att hålla isär öronen?

Ulf Johansson – outfluencer | 15/6 - 2021

Jag gör ju sällan bra affärer.
Mina vinbudningsfynd är ju, om man ska vara ärlig, fynd för att ingen annan vill ha en frisörstol eller en balalajka och att jag tycker att det är fynd för att jag druckit vin när jag lagt buden. Som en stor jävla svepask som står hemma nu, den är ju 300 år! tänkte jag entusiastiskt när jag la budet, och?… tänkte jag morgonen efter.
Men idag åkte jag nöjd för att äntligen hämta ett fynd! En mountainbike som jag köpt väldigt billigt. Borde ha anat oråd när säljaren frågade vem som skulle ha cykeln… jag! Svarade jag, jaha.. sa han och gick in i garaget, det är nya bromsar! berättade han när han rullade ut fyndet. När jag såg den suckade jag djupt… En jävla barncykel!
Det stod 24 tum i annonsen! sa säljaren.
Jaja, sa jag och lastade på cykeln och tänkte: Ulf Åke Johansson, hur vore det om du läser annonserna och inte bara tittar på bilderna? Har du bara huvudet för att hålla isär öronen?
Man är ju ingen basketspelare direkt, men en barncykel är att ta i..
Men den är fin!
Jag får väl sälja den på blocket.
Jag ska nog fan hålla mig till hästar.
#outfluenser
#dåligaaffärer

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här