Helst så vill man väl inte att sådana slutstycken ska rösta

Ulf Johansson – outfluencer | 11/9 - 2022

Åkte igår upp till Åre för att ha kurs på kvällen. På morgonen blev jag bjuden på frukost på Copperhill. Utsikten där var magisk med Åreskutan som stog mäktig i morgonsolen och hela dalen inbäddad i morgondimma. När jag var klar med morgonträningen så åkte jag vidare ner mot Timrå för fortsatt träning på kvällen. Nu har jag checkat in på hotellet sitter i restaurangen och läser på webben att konspirationsteoretiker och antivaccinligan eldar upp sina röstkort och lägger ut på nätet när deras röstkort brinner för att ”valet är ändå riggat!” Suck…
Idioterna är så priviligierade att de får säga precis vad de vill, ha vilka åsikter som helst, och så hånar de systemet som värnar om deras yttrandefrihet.. höjden av dumhet.
Enda trösten är väl att helst så vill man väl inte att sådana slutstycken ska rösta, och nu har de ju sanerat bort sig själva!
Fördumningen med nätforskare som tar plats och får folk att tro på dem gör mig så trött.
Men nu ska jag tänka positivt!….
Nej, det orkar jag inte, jag går och lägger mig… Jo förresten! Åreskutan i morgonsol var ett magic moment, så inspirerande så att jag fick lite inspiration att göra en vildmarksfilm i David Attenboroughs anda, men det sket sig, Åre är för tätbebyggt. Men värt ett försök!
#outfluenser
#enunderbarmorgon
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här