Hon får lära sig möta lycratroll

Ulf Johansson – outfluencer | 24/10 - 2021

Släppte ut Gotsie i hagen på morgonen och tog med Rianna på en lång promenad runt sjön vid Lilljansskogen. Vädret var fantastiskt och Rianna följer en som en hund, följsamt smyger hon bredvid mig, väldigt behagligt! Jag kommer att ta sådana här promenader med henne regelbundet. Det finns, som jag tror, flera pluseffekter med sådana pass. Man bygger upp ett förtroende samtidigt som man inte belastar henne med min vikt. Samtidigt får hon lära sig att gå i vatten och lera, över broar, möta hemska lycratroll på cyklar som inte har en tanke på att sänka hastigheten när de ser att hästen blir lite avvaktande, barnvagnar, bilar m.m
Varje gång jag märkte att hon blev spänd lade jag en hand på hennes hals och så gick vi vidare utan några reaktioner… vilken jävla häst.. får man ta hästen med sig in i himlen? Eller hästarna? Red Gotsie på eftermiddagen, hon är tillbaka, har lite jobbigare med jobbet än de andra hästarna, men vilken fighterhjärna, herregud! Hon skulle slå ihjäl Rocky i första filmen och gjort det omöjligt med uppföljare! Gotsie ger aldrig upp, inte ens nu när jag tvivlade, hon ger bara inte upp!
#outfluenser
#himlahästar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här