Hon var laddad med en ny gångart, kängugaloppen

Ulf Johansson – outfluencer | 3/1 - 2021

I dag har vi hopptränat på riktigt för första gången sedan i somras. Att det har gått så lång tid emellan träningarna är ett medvetet val. Gotsies fraktur i somras och den dåliga känslan jag hade innan gjorde att jag har låtit det ta tid, Jag ville att hon skulle känna sig helt fräsch och igång och att hennes hoppglädje skulle komma tillbaka, så hon har fått några månader extra. Och glädjen var tillbaka! Hon var som påskharen på kokain! Hon var laddad och hade ofta en ny gångart, kängugaloppen! Det var verkligen värt väntan, och Sylve är en otroligt bra tränare. Att skynda långsamt är återigen ett enkelt sätt att tackla problem på.
.
Min Norrlandsmössa har flera ggr skapat konversationer på stan när jag haft den på. Folk med norrländsk dialekt har kommenterat den. En man kom fram till mig och sa på bred norrländska: men vad roligt! En norrlänning! Vars kommer du ifrån?
Upplands Väsby! Svarade jag. Han såg lite snopen ut, men vad fan, nu när man bor på söder så får väl Väsby ändå räknas till Norrland?
#outfluenser
#äntligenigång

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här