Hoppträning för Sylve och en plågsam löpning

Ulf Johansson – outfluencer | 13/9 - 2021

Fan, sommaren är tillbaka!
Ledig dag som har ägnats åt att hoppträna för Sylve Söderstrand på min stallkompis Marias häst Baloubeat. En rolig liten häst, men svårriden. Hamnar lätt i rusningar mot hinder och blir ofta dragig och slängig med huvudet, svårreglerad, men efter en timme med Sylve så låg han och rullade på jämnt och fint, roligt och väldigt givande! När jag kom hem så värmde solen fortfarande så jag stack ut och sprang. När jag var längst bort i Tantolunden så kom en löpare inifrån koloniträdgårdarna, flinade mot mig och nickade, antagligen en vänlig hälsning men jag valde att ta det som ett personligt hån. Han var rätt snabb så min löptur förvandlades från en trevlig joggingtur till en plågsam löpning med brinnande lungor och stumma lår, men jag tog hans rygg, över Hornstull, fortsatte efter Södermälarstrand och uppför backen vid Münchenbryggeriet, vid Bysistorget så stannade han, och jag hängde över rabatten och flåsade, kände mig svimfärdig..
”Bra jobbat!” sa killen glatt. ”Hänger du med över Medborgarplatsen och Ringvägen tillbaka?”
Jag vinkade och skakade på huvudet och lyckades få fram: jag….bor….här! mellan andhämtningarna. Stapplade hemåt och sitter nu i köket, helt förstörd.. fan, det var ju inte riktigt meningen… nej, nu får det bli en dusch och sedan går jag ner på Replik och läser en bok i solen, man måste ta tillvara de sista sommardagarna!
#outfluenser
#närskojblirblodigtallvar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här