Hur dåligt jag än mår så mår jag bra till häst

Ulf Johansson – outfluencer | 16/11 - 2021

Har kommit igång med min egen träning igen efter sjukdom, väldigt skönt och även skönt att känna att jag inte har tappat allt för mycket. Började morgonen med att rida Rianna och Gotsie.
Gotsie är definitivt tillbaka och blir nästan lite svår när hon tänder i, men är ändå lätt att kommunicera med. Rianna fattar nu galopp från skritt och är häftig med att jag nu bara behöver tänka sakta av så gör hon det, hon är en vaken lyhörd och koncentrerad häst. Nu ska hon få en veckas vila på Sanda equestrian. De är väldigt olika varandra men jag tycker så mycket om att rida båda. Tänkte på det idag, jag mår faktiskt som allra bäst när jag sitter till häst. Hur dåligt jag än mår eller hur kasst livet är i övrigt så mår jag alltid bra när jag sitter till häst!
Jag kommer nog aldrig sluta,
Jag älskar livet med hästar och livet är ju kort, så hästarna ska alltid vara kvar i mitt liv på något sätt!
#outfluenser
#hästarärmittliv
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här