Huvudvärken bevisar att det finns någon sorts verksamhet i mitt huvud

Ulf Johansson – outfluencer | 10/11 - 2021

Uppe tidigt och hoppade några språng med Rihanna och Gotsie.
Rihanna var laddad och för första gången så kändes det som att hon tryckte till med en smäll i avsprången! Härligt! Gotsie var övertänd, inte jättebra känsla, men så är det ibland. Red Ghayano på backen och la ner honom i en mer öppen och låg form, han har lätt för att jobba i för hög form och släppa bakbenen. Och regnet öste ner.. fick sticka tidigt till Ekerö för att undvika köerna och hade 4 trevliga lektioner.
Väl hemma igen hade jag lite jobb att ta tag i inför sändningarna. Att sitta i en tom lägenhet är inte så lockande så jag satte mig på Replik och jobbade! Nu är jag klar så nu blir det sängen. Fick en sjuhelvetes smäll i huvudet igår och har huvudvärk så vila är nog något som passar min skalle, men huvudvärken bevisar ju att det finns någon sorts verksamhet i mitt huvud, och det är ju positivt!
Och schemat är fullt imorgon också, tänka sig! Varför dra i handbromsen? Den kommer ju ändå kopplas på för eller senare!
#outfluenser
#dagenbehöverflertimmar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här