Ibland gör små detaljer en otrolig skillnad

Ulf Johansson – outfluencer | 22/5 - 2022

Hade 2 grupper terrängträning på Åby gård på morgonen.
När jag kom fram såg jag en risig jävla transport på parkeringen, den har inte fått mycket kärlek tänkte jag innan jag såg att det var min transport som Agnes, min stallkompis, hade lånat!
Träningarna gick bra, positiva ryttare som jobbade på bra.
Andra gruppen var 3 ponnyekipage. En väldigt ung ryttare, en ponny som hoppade terräng för första gången och en ponny som haft lite dåliga erfarenheter efter en träning. Det här kändes som ett pass som skulle kunna gå hur som helst, så jag var noggrann på genomgången att poängtera att vi skulle jobba för att få hästarna positiva till jobbet med terränghoppning, det får bli lite fel, det gör ingenting, ingen prestige om det går fel utan då backar man ett steg och fortsätter!
Ryttarna tog mig på orden, stressade inte när det blev fel, övertygade på ett mjukt sett och fick hästarna med sig. När vi kom till vattnet var alla 3 ponnyerna lite osäkra, men under drivning framåt så gick alla ner, för de litade på sina ryttare.
Det gjorde min dag, det var helt underbart att se!
Ibland gör små detaljer en otrolig skillnad.
Åkte sedan till Ryttarstadion och hjälpte till att bygga bana inför morgondagens tävling, och red Gotsie. Hon var lite övertänd men känns ändå ok, det blir nog bra.
Har lite feber så nu blir det sängen. Trodde innan att den var mycket högre och att jag var döende, minst 46 grader, men det var egentligen bara en liten temperaturhöjning…
Jaja, man kan uppleva saker på olika sätt!
#outfluenser
#jobbarfastattjagärdöende
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här