Idag har det varit han och jag

Ulf Johansson – outfluencer | 27/7 - 2022

Jag har från i söndags varit hundvakt åt Maxii, familjen Lindgren-Wigerups labradoodle. I måndags så noterade han mig knappt, han noterade att han fick mat av någon nobody som dök upp. Han var med på K1 och jag rastade honom, men han var väldigt, hur ska man säga, intetsägande. Jag lät honom vara och igår så hade jag terrängträning på Åby gård, och skulle lämna över honom till en mamma under lektion, då blev han upprörd! Pep och skällde och skulle till mig hela tiden, så han fick hänga med mig på alla passen. På kvällen när vi kom hem så var han helt utmattad… Idag har det varit han och jag, otroligt lyhörd och har koll på mig hela tiden, vill leka och hänga på!
Känner att jag är accepterad.
Otroligt gullig hund!
#outfluenser
#hundvakt
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här