Igång efter tre veckors ofrivillig vila

Ulf Johansson – outfluencer | 1/2 - 2022

Idag kände jag mig frisk nog att komma igång igen.
Tog in Gotsie och red henne. Hon är som vanligt väldigt snäll så trots en 3 veckors ofrivillig vila så Skötte hon sig exemplariskt och jobbade på, lite oriden men förvånansvärt fin!
Rianna behöver komma igång. Igår hoppade hon över grinden och gick omkull, så jag longerade henne och kände att det var ett klokt beslut, hon var rätt vild i linan! I min ålder måste man ju tänka på lårbenshalsarna! Men hon såg fin och frisk ut så imorgon blir hon också riden.
Ligger lite efter i planeringen nu men jag tänker inte stressa, vi tar det i deras takt. Premiären får komma lite senare!
#outfluenser
#påbananigen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här