Jag ägnar väldigt mycket tid åt att titta framåt mellan två fuxöron

Ulf Johansson – outfluencer | 24/9 - 2022

Ännu en vecka har gått då jag och beridarsoldaterna jobbat vidare med unghästarna på K1.
Vi arbetar vidare med att sätta grunderna i hästarna i miljöer där de finns mycket intryck runt omkring, på Gärdet, avdelningsridning på Valhallavägen m.m. Tror att de förbättrar hästarnas möjlighet att fungera i högvakten om miljön de ska gå igenom är en naturlig del i deras vardag. Tycker att det är en bra utveckling på beridarsoldaterna som har lättare och lättare att rida igenom hästarna och att lösgöra dem. Kul!
Veckan avslutade jag med en tur på Honnör ut på Gärdet och genom stan. Honnör är en stor favorit. En stor och pampig fux. Kom på idag att jag ägnar väldigt mycket tid åt att titta framåt mellan två fuxöron, inte så jävla illa! Tillbaka till Honnör så travade vi över Gärdet, han har en väldigt luftig och bra trav, lätt i handen, hundar kom springande mot oss lekfullt och Honnör brydde sig inte om dem, under hans värdighet! När vi kom till Valhallavägen så kunde vi galoppera på gräset mellan vägbanorna i en samlad luftig galopp utan att han reagerade på bussar och lastbilar, för det är… under hans värdighet!
Vi kom in på Erik Dahlbergsgatan och jag gick in på en lastplats för att släppa fram kollektivtrafiken. Där stod en dagisgrupp som Honnör satte ner huvudet för att bli klappad, det kände han att det var värdigt. Att bussen gled förbi bredvid honom var inget han noterade när han blev klappad av små barnhänder. Vi gick vidare hem genom Starrängsringen, och när vi gick förbi ett skyltfönster så såg jag oss och tänkte: vilken jävla ynnest att få sitta på det här fantastiska djuret! En av många fantastiska hästar i konungens tjänst.
#outfluenser
#hästarsomberör
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här