Jag älskar den lilla galningen

Ulf Johansson – outfluencer | 30/11 - 2020

Med kylan så sjunker också Essies motivation att gå ut. Som stallhund får man vistas mycket ute, något som Roxie älskar i ur och skur, men som Essie bara gillar vid fint väder. Med kylan kommer även behovet för henne att ha kläder. Hon hatar det, hon blir så jävla förnärmad! Jag tycker ju själv att det inte är så jävla manligt att klä på en sur Chihuahua en kofta och sedan försöka locka henne att gå själv till bilen, men hon fryser ju annars!
.
Utanför porten börjar protesten, hon vägrar att gå… sedan kissar och bajsar hon direkt och vänder in mot porten.. men hon hänger på efter någon meters bromsande och trippar sedan efter Roxie och mig med höga benlyft och nosen i vädret, skitsur, idag passerade ett äldre par som förtjust utropade: men gud vilken söt hund! Hon är hemsk! Svarade jag, och på nära håll när hon flämtar så ser hon ut som en ödla! De tittade förvånat på mig och såg ut som att de skulle ringa djurens vänner.
.
Nu låter det som att jag inte tycker om Essie, men inget kan vara mer fel, jag älskar den lilla galningen, hon är otroligt charmig och en stor personlighet… men ibland är hon så jävla dryg…
.
Vädret: temperaturen sjunker i samma takt som Trumps trovärdighet.
Sinnestämning: Undrar var fan jag har lagt deltagarna till julkalendern…
#outfluenser
#småhundarmedstortego

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här