Jag är jävligt dålig på hästfri dag!

Ulf Johansson – outfluencer | 15/11 - 2021

Har haft en ledig dag från hästarna. Hanna tar hand om dem och då kan jag släppa kontrollbehovet för då vet jag att allt blir gjort.
Hästfri dag, en söndag, vad ska jag göra då?
Jag började med att boka tvättstugan och passade på att tvätta stalldunjackorna. När de låg i maskin började jag leta efter tennisbollarna för torktumlingen, borta… men vad fan.. jag gick ut på stan, från affär till affär, inga tennisbollar.. nu börjar jag bli lite irriterad, sista affären där jag fick ett nekande svar av den unga kassörskan så frågade jag: hur ska vi få en ny Björn Borg när det inte finns tennisbollar??
Vem? Svarade hon
Glöm det, ha en bra dag…sa jag och gick.
Gick förbi bilen, och där låg de! Ett helt paket!
När jag kom utanför porten så går en pundare och luftar alla cyklar.
Vad gör du?? Frågade jag irriterat.
Han är skyldig mig pengar! Svarade han argt.
Allihopa??? Jag är ju inte skyldig dig pengar! Du har ju luftat min med!
Vet inte vilken cykel som är hans!
Svarade han…
Fattar du inte att det är fel? du kan ju åka på en smäll när du luftar alla cyklar? undrade jag.
Tänker du ge mig en smäll?
Nej!
Vilken tur att jag luftade din cykel då!
Men vad fan… jag orkar inte…sa jag och gick till tvättstugan.
När jag tvättat klart och städat lägenheten så tog jag en promenad och äter en sen lunch på Fåtöljen. Tänker på de otroligt fina farsdags hälsningarna jag fått av mina döttrar, är lyckligt lottad, men jag är jävligt dålig på hästfri dag!
#outfluenser
#söndagpåsöder
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här