Jag betalar henne 10 kexchoklad och en flaska vin

Ulf Johansson – outfluencer | 8/5 - 2021

Har plockat ihop papper för att skicka till Åsa som hjälper mig med bokföringen. Vilken jävla tur att hon finns! Det finns en sak som jag är fullständigt urusel på, det kallas administration. Om Åsa har några grå hårstrån då är det jag som skapat dem! Jag är den efterblivne kusinen som hon i stort sett är god man åt.
Nu är jag anmäld till Strömsholm!
Och det hade jag inte varit utan Maria Signarsson. Hon är min admin när det gäller anmälningar. Vi har känt varandra sedan vi gick i ridskola på Väsby ridklubb och som tur är så började hennes dotter rida fälttävlan, annars hade jag knappt kunnat komma till start, hon fixar med fei-registreringar och allt runt anmälningarna, och jag betalar henne 10 kexchoklad och en flaska vin som lön. Förra året var hon långtidspermitterad av mig, först bröt jag benet och sedan fick Gotsie en fraktur, så det blev inga tävlingar. Hörde att det var en tuff tid för Maria, rykten sa att hon satt och spelade klarinett i T-centralens gångar med en kaffemugg framför sig… Men nu är vi back in business! Måste dubbla hennes lön!
Presenten jag fick av fam. Signarsson idag gör att de förevigt kommer vara mina vänner: ett komplett AIK påslakanset! Så smakfullt, diskret, det bara skiner klass om det! Gud vad jag kommer sova gott!
Man ska ha bra folk runt sig, livet blir så mycket lättare då!
#outfluenser
#viktigamänniskor

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här