Jag börjar tvivla på att jag är igång något mer i år

Ulf Johansson – outfluencer | 30/6 - 2022

En av årets varmaste dagar börjar gå mot sitt slut. Lägenheten är som en bastu så jag gick ner på Repliks uteservering och satt mig. Folklivet på Hornsgatan är intensivt,hektiskt och väldigt udda. Det är som att komma in i en Starwarsbar. När man sitter här och betraktar så inser jag att jag inte är så udda, jag blir bara udda när jag lämnar Hornsgatan!
Mina trasiga armar gör ont. Tycker nog att det borde bli bättre, men det har å andra sidan bara gått 3 veckor. Hämtade min cykel på Vasagatan (intakt och hel!) och försökte cykla men vid kinesbron började jag gå..
Har börjat kolla in elektrisk longboard! Inga handtag att hålla i, går snabbt, perfekt för mig!
Gotsie hålls igång av familjen Svane, men jag börjar tvivla på att jag är igång något mer i år.
Men det är dumt att spekulera om det nu! Om 2 veckor kanske mina armar är smärtfria, och då har jag vandrat runt som en osalig ande, har samlat en jävla massa steg och är i hyfsat fysiskt skick. Isåfall så gör vi ett nytt försök!
Tills dess sitter jag här på Replik och tittar på människor som är mer udda än mig.
Och det är rätt många… skönt ändå!
#outfluenser
#starwarssöder
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här