Jag har vänt mitt prestationstänk – och presterar bättre

Ulf Johansson – outfluencer | 18/1 - 2021
Vaknade på hotell Gamla teatern och drog på mig träningskläder, åt frukost för att sedan gå ner i gymet för att ta ett löppass på bandet. Utsikten var ju inte direkt inspirerande, men jag var inte ute efter att bli hänförd, jag skulle ju för fan träna!
Har haft lektioner mellan 12.00 och 19.30. Drog i mig 3 av Peter Lööfs matlådor för att kunna åka tillbaka till hotellet för ett nytt löppass.
Nu tänker ni att jag är dum i huvudet? Ja, det är jag!
Ni tänker: hur jävla kul är det att springa på ett band i 2 x 1 timme?
Det kan jag svara på. Jag blir motiverad när jag vill uppfylla mina mål.
Förr satte jag mål som att jag skulle nå dit och dit, rida det och det. En helt normal väg att sätta mål. Men för mig har det blivit en press att nå de långsiktiga målen, vilket har gjort att bakslag på vägen tagit hårt psykiskt, helt i onödan. Nu mer så är mitt mål att jag ska vara lite bättre när jag går och lägger mig än när jag vaknade. Gotsie ska vara lite bättre efter ridpasset än innan jag satt upp. Det passar mig utmärkt! Blir det sedan lite fel, skador, sjukdom m.m så börjar vi bara från dagsläget när vi är igång! Att jag vänt mitt prestationstänk (från November)på det här viset har gjort mig mer avslappnad, mer motiverad och presterar bättre, både yrkesmässigt med träningar och i min egen lilla satsning med Gotsie. Iallafall vad jag tycker!
Gamla teatern är ett underbart hotell där man, som nästan ensam gäst, får ha hela spa-avdelningen för sig själv!
Men det spökar här… Många är de svenska stjärnor som passerat revy här, det fick jag känna av i natt.. Jussi Björling lånade min dusch och skrålade ”Till havs!” Och Karl Gerhard satt i garderoben och sjöng kupletten ”Den ökända hästen från Troja”.
Till slut fick jag nog och började sjunga som Håkan Hellström… De drog direkt.
Vädret är kallt, mycket snö och alldeles underbart!
Sinnestämning: Nöjd med livet! Har ju inte lyckats med allt, men jag kommer aldrig bli så misslyckad så att jag blir en Capitoliumstormare!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här