Jag skulle uppskatta 10 dagar i hängmatta med droger mer än hon gör

Ulf Johansson – outfluencer | 11/8 - 2020
Ja inte har vi något vidare flyt..
Åkte upp till Ultuna där Gotsie blev undersökt och röntgad. Tålig som hon är så reagerade hon inte när de tryckte och klämde. Hon röntgades och ska stå i hängmatta 10 dagar då det blir ny röntgen för att se hur omfattande frakturen är, det gick inte att se nu när det var så svullet. Risken finns att det blir hängmatta 6 veckor till efter det. Så var det med det. Det kanske blir att betäcka i vår, jag får bli uppfödare! Köpa tweedkavaj och keps! Min comeback blev kort, och att köpa en till häst är inte att tänka på, det är jag för fattig för, nej Gotsie och jag får kanske byta karriär helt enkelt, hon blir kvar hos mig hur det än går.
Jag skulle vilja byta plats med henne, jag tror att jag skulle uppskatta 10 dagar i hängmatta med droger mer än hon gör.
Luften gick ur mig men samtidigt så tänker jag på Cyklon, han fixade 3 frakturer och kom tillbaka, och Gotsie är lika klok och lika hård som honom, och jag har en viss vana att jobba tillbaka dem efter svåra skador, det kan gå igen.
Finns det liv finns det hopp!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här