Jobbar med att bygga styrka i positioner som jag är i på hästryggen

Ulf Johansson – outfluencer | 13/9 - 2021

Hade tvättstugan på morgonen och bokförde mellan tvätt och tork. Känner mig helt frisk, så idag var det dags! Sund kosthållning med Peters matlådor, ingen alkohol, inget socker och en upptrappning av träningen.
Jag jobbar med hopp, dels för att få upp spänsten i kroppen, dels för att se hur sned jag är i hoppet, man kan se att jag hoppar lite snett, lika snett som jag är i sprången till häst. Jag jobbar även med att bygga styrka i positioner som jag är i på hästryggen. Utgångsläget är bättre i år än förra året så jag räknar med en ganska stor förbättring. Om Gotsie blir ok så är jag väl i fas fysiskt, om hon inte blir det så har jag tränat för att min allmänhälsa ska vara bra!
Pluseffekt i alla lägen!
#outfluenser
#dagsattförberedavårsäsongen.
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här