Julkalendern dag 9.

Ulf Johansson – outfluencer | 21/12 - 2021

Spannet börjar sätta landningar och starter, men skulle behöva ett dragdjur till för att få lite mer tryck. Men att hitta något dragdjur som ville jobba verkar vara omöjligt. Allt levereras av de stora budfirmorna, och att bli en del av ett tomtespann var lika attraktivt som att köra formel 1 med folkvagn.
Men vårt spann är inte de som ger sig! På Bysistorget så hittade de en utslagen älg på en parkbänk, Chantelle tittade misstroget på den stinkande älgen, jag springer inte bakom honom! Sa hen till Reine ren.
Vi tvättar upp han och sprutar honom med mina norska dopi… tillskottspreparat! Han blir som ny! Vi har inte så mycket att välja på! svarade Reine.
Älgen började vakna till och Sorken böjde sig fram och frågade: Vill du jobbe?
Älgen tittade förvånat på gruppen som var framför honom, och Reine ren sa glatt: Då var det klart! 4 medlemmen i spannet heter…. Alla tittade på älgen som stirrade tillbaka och sa: Eje…
Åh! Ett sus gick genom gruppen, Eje Elgh! En kändis!
Nej! Sa älgen, Ee, jeao heiter Sven-Olof, fraon Burträsk.
Bra! Sa Reine, jag har lite vitaminpiller du måste ta! Han blinkade lite pillemariskt mot de andra, sedan tågade spannet med den utslagne älgen till Eriksdalsbadet för tvagnining. Spannet är komplett och ett stort frågetecken är om Sven-Olof står pall, från minst sagt risigt skick, till hårdträning och doping… kommer hans hjärta klara detta? Pallar hans psyke det? (man har ju sett hur det gått med Northug..)Kan han bli lika dedikerad som sina spannmedlemar? Många frågor och inga svar.. Det vi vet redan nu är att den stackars älgen inte har en aning om vad som väntar honom…
#outfluenser
#julkalender
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här