Kanske ska Gotsie ha en liten stroke då och då?

Ulf Johansson – outfluencer | 6/11 - 2021

Tidig trimning av Kornelis som åkte hem idag, kommer sakna honom, en sådan genomgo och snäll häst får man leta efter! Men han kommer tillbaka snart.
Idag var det Gotsies tur att hoppa och vi höjde hinderna ett snäpp. Hon känns fan finare än någonsin! Spänstig, laddad och stark i sprången. Kan det vara så att hon kanske ska ha en liten stroke då och då? Hon är iallafall helt återställd, det behöver man inte tvivla på!
Tyckte att kombinationen kändes lite lång, och mycket riktigt! 1 meter för lång!
Det var ju bara att hoppa av när jag ridit färdigt och ge en lektion till hinderpersonalen i hur långt steg 1 meter är.
Roxies tumör ska tas bort nästa vecka! Den är lätt att få bort, inkapslad i halsskinnet, och som veterinären sa, hon har lite skinn att ta av på halsen. Jag förde fram en tanke att hon kunde kanske göra samma ingrepp på mig? Har ju på senare år antagit ett utseende som inte är helt olikt en skäggagam (ödla): oregelbunden skrynklig hy i ansiktet, vattnig blick och en hängande påse mellan haka och hals… men jag fick inget gehör för min idé. Jaja, Roxie får väl lyfta sig på hundarnas Akademiklinik medans jag som betalar kalaset får leva med en klädnypa i nacken…
Imorgon blir det tidig resa till Östersund, det är dags för en roadtrip till jämtarnas land. Jag låser dörrarna vid Matfors och kör nonstop, det får inte bli den sista färden!
#outfluenser
#äntligenfredagvisstjajagjobbarjuhelahelgen
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här