Ulf Johansson

Kulan mitt under handsken!

Ulf Johansson – outfluencer | 13/11 - 2021

Började fredagen med ett möte på Carrot Channel, där jag fick gosa med den underbara kontorshunden som tydligen är reserverad och som inte tycker om män, men hon gillar mig! Efter mötet så fick jag ta tag i ett löfte som jag gav förra träningen, att köra upp hinder från ridbanan till ridhuset… med en suck backade jag till bilen mot släpet, gick ur, tittade… mitt i prick! Kulan mitt under handsken! En ödmjuk värme spred sig i kroppen när jag tittade på underverket och tänkte: Fan Uffe, du är ju så jävla grym! Och snygg!
Hinderhämtningen gick som en dans, hoppningen gick bra med alla 3! Ghayano är ju så härlig, Gotsie var övertänd men höll sig i skinnet och Rianna är min bebis.
Kvällen fortsatte med en trevlig middag med Dan Marks på Glada Stinsen innan jag gick hem. På vägen hem gick jag bakom en Pappa med liten dotter som bar sin packning själv, medans pappa pratade med en polare, genom en liten insekt som han hade i örat. Dottern försökte få kontakt med Pappa, som var alldeles för upptagen av sitt samtal om lite fest senare på kvällen… nu vaknade ”en man som heter Ove”..
Jag tog honom i armen och sa: din dotter pratar med dig. Han vände sig förvånat om mot en äldre herre och en arg liten dotter.. jag ringer upp! Sa han och klickade av, vände sig mot mig och sa: va?
Du ska se, och vara med din dotter, det är viktigare än en fest.
Precis! Sa den lilla ilskna dottern.
Han tittade på mig med gapande mun, jag klappade honom på axeln och sa: bara ett gott råd, de blir vuxna fort och försvinner, vi måste vara bra pappor!
Jag gick vidare och hörde flickan bakom mig: hörde du vad han sa pappa?!
Ja gumman! Kom nu!
Lite glad blev jag, kanske tänkte han till.
#outfluenser
#enbrafredag
#mustangsaddlery
#carrotchannel

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här