Längre för mig att åka, men livskvaliteten för mina djur blir helt fantastisk!

Ulf Johansson – outfluencer | 18/12 - 2021

Idag har jag klivit in i en ny fas i mitt liv. Sliter ju rätt hårt för att få ihop mitt liv med hästar och hundar på Ryttarstadion,och utöver det försöka få ihop att träna och att tävla. Kom fram till att jag håller på att köra ihjäl mig i ett tempo som ingen orkar.. så, trots att jag trivs otroligt bra på Ryttarstadion så flyttade jag hästarna idag.
Vi kommer att var på Sanda Equestrian från och med nu.
Här har vi alla möjligheter att göra något bra. Gotsie och Rianna ska slussas in i lösdriften, de kommer att älska det!
Jag har inte sett mina hundar på en månad, för hellre än att låta dem sitta i bilen hela dagarna så har underbara familjen Cullman tagit hand om dem. Nu kan de vara med mig på dagarna med de andra hundarna på gården.
Det blir längre för mig att åka, men livskvaliteten för mina djur som jag har tagit ansvar för att ta hand om, blir helt fantastisk!
Och då mår jag bra.
Här finns även möjligheter att ha kurser, det finns en jättefin hotelldel och gästboxar, vill ni bara komma upp och träna över en helg, så är det inga problem om jag är hemma!
Det känns som att det här kan bli väldigt bra. Imorgon så släpper vi ihop Gotsie och Rianna i en stor härlig hage, film kommer!
Nu krävs det bara lite mer planering för att få ihop livet.
Jag kommer sakna Ryttis, alla härliga människor och livet där,
Men det här är bäst för min flock just nu.
#outfluenser
#nyfasilivet
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här