Lite olika reaktioner på Uffe 57 och Åke 92

Ulf Johansson – outfluencer | 15/11 - 2022

Fick igår en messengervideo pratstund med mina döttrar som är i Australien och klappar pungråttor och koalor. De gratulerade mig på fars dag, vilket värmde ens fadershjärta!
Linn passade på att tala om att hon avbokat sin biljett hem för hon hade fått jobb på en restaurang… det visade sig idag att det var ett skämt, fantastiskt roligt.. om jag får säga det själv.. men vad fan, jag har ju varit lika rolig mot dem så det är väl paybacktime.
När jag ringde min Pappa och gratulerade honom på fars dag så berättade jag nyheten med en suck, var på han sa: vad roligt! Det är klart hon ska göra det! Hon måste passa på när hon kan!
Lite olika reaktioner på Uffe 57 och Åke 92.
Och här ska väl jag som är ganska dålig på att prata känslor ge min pappa en liten hyllning. Han är så jävla bra. Har alltid varit.
Han har stöttat och hjälpt en, även när man inte förtjänat det… han är beviset för att ibland så går evolutionen bakåt, han är bättre än mig.
Han är den absolut bästa pappa man kan ha haft.
Jag älskar honom. Utan honom hade jag inte varit där jag är i dag. Inte för att jag anser att jag är en speciellt bra människa, men jag är absolut en väl fungerande människa som känner empati och gör rätt för mig.
Tack pappa.
#outfluenser
#denbästaförebilden
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här