Livet är ingenting för amatörer!

Ulf Johansson – outfluencer | 9/2 - 2022

Börjar komma igång igen med hästarna. Rianna är lite övertaggad men jag vet att det lugnar sig efter någon vecka. Gotsie känns väldigt fin och det är otroligt att hon kommit tillbaka från sitt trauma i höstas då jag trodde att det var färdigridet.
Det känns som att det skulle kunna bli en bra säsong.
Jag känner fortfarande tryck över bröstet och är orkeslös men vet ju nu att det är relaterat till covid. Vad som oroar mig mer är att jag är inbokad på mer jobb än vad som är sunt. Tittade igår i kalendern och insåg att efter nästa helg jobbar jag 7 dagar i veckan i 6 veckor. Det innebär att jag inte kan göra jobbet och förbereda hästarna inför säsongen på ett bra sätt. Nu ska jag inte klaga för det finns så många som fan knappt har råd att leva, men man vill ju alltid göra något bra när man ändå gör det! Jag får hoppas att jag får till hästarnas förberedelser hyfsat och att min kropp orkar med den här jobbvåren. Nu har jag gnällt klart, nu ska jag åka till stallet och fortsätta att trimma innan jag börjar jobba.
Livet är ingenting för amatörer!
#outfluenser
#jobbapå
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här