Man behöver en roadtrip med sin bror ibland

Ulf Johansson – outfluencer | 6/1 - 2021
Har varit och ätit med min barndomsvän sedan vi var 7 år. Mannen,myten,legenden.. han som alltid ringt först på mina döttrars födelsedagar, Ulrik! Det är konstigt, vi är 6 st killar från Väsby som fortfarande umgås, de är ju inte vänner längre, de är mina bröder! Vi bokade iallafall en Åre-resa, För att fira att vi är jävligt långt in på döhalvan!
Det blir bra, man behöver en roadtrip med sin bror ibland, ta en…smoothie och prata allvar. Att Linn, Nellie och Ludwig är där är ju en pluseffekt!
Kom hem och såg att granen tog mitt hot på allvar och har börjat dricka vattnet som serveras. Och min fantastiskt prunkande krukväxt fortsätter att växa! När jag satt och beundrade den så hörde jag en liten röst inifrån krukan: ET…Phone home…
Fantastiskt! Eller behöver jag psykvård?? Hör jag röster??
Jag låtsas som att jag inte hörde det, trycker ner ett sugrör i krukan så att grodjäveln får luft och går och lägger mig..

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här