Man får bita ihop

Ulf Johansson – outfluencer | 22/5 - 2021

Klev upp väldigt tidigt för att köra till Östersund. Resan har gått bra, fint väder och lite trafik och enligt gpsen så var jag i god tid.
Men den där känslan att det här var för bra för att vara sant, och mycket riktigt.. utanför Hudiksvall så var det stopp på motorvägen, enligt radion så blockeras vägen av en havererad lastbil. Kom loss 45 minuter försenad. Det här innebär att jag kan glömma lunch och får jobba in pauserna. Sitter och tycker att jag har det jobbigt, när jag hör ett reportage från Gaza på radion, fy fan… skäms för att jag satt och tyckte att livet var tufft.. Men jag vet också att mitt engagemang i världsproblem kommer backa om en stund och då kommer mina problem upp till ytan igen, ingen lunch, inga pauser.
Tur att Melodikrysset börjar strax.
Då kan jag glömma bort både mina egna och världsproblemen en stund!
#outfluenser
#manfårbitaihop

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här