Matlådor och hoppträning

Ulf Johansson – outfluencer | 27/1 - 2021
Frukost! Min kyl är lätt att hitta i, den innehåller min frukost och Peter Lööfs matlådor som är gjorda efter vad jag ska ha i mig. Portionerna är rätt rejäla, men så rider jag 2 pass och tränar hårt så jag måste få i mig en hel del, men det funkar! Tar med mig 2 lådor som jag äter i stallet, tar en när jag kommer hem. Istället för som innan då jag sällan åt något på dagen och slängde i mig skräpmat på väg till jobb.
Hundarna äter också frukost, fast på olika vis, Roxies mat försvinner i ett slukhål, medans morgontrötta Essie sitter och funderar på om hon ska gå och lägga sig igen när hon tittar på maten. Hon äter lite, vill gosa lite, äter igen och går och lägger sig.
Det som är kvar stirrar Roxie på som om drömvinsten låg i skålen och väntade, och utan att man hinner med är den tom..
När man då tittar på skålen och tittar på henne får man den här oskyldigt menade skyldiga blicken. Jaja, dags att ta hand om den här dagen, idag blir det Gotsies första riktiga hoppträning sedan början av sommaren, och hon känns väldigt fin, rolig dag!

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här