Måtte han aldrig upptäcka att han är ett russ

Ulf Johansson – outfluencer | 11/4 - 2022

Gick upp tidigt och tog ett pass på löpbandet innan frukost. Sedan var det dags att köra upp till Östersund för mer kurs. Färden blir ju härlig och lätt när man får susa fram i vårvädret!
När tredje ponnygruppen kom in så såg jag något som fick mig att stelna till och mitt hjärta att stanna… min yngsta elev kom in på ett russ.
När ett russ ska vara med på lektion så måste man som tränare få några dagar innan, för att mentalt förbereda sig. Nu fick jag några minuter. Han såg fin ut på framridningen, men det vet man ju att russ bara väntar på rätt tillfälle att jävlas. Men han fortsatte att vara snäll, förutom några förbispringningar som man får skylla på orutin. Ett unikt russ med andra ord! Kul när man blir positivt överraskad!
Måtte han aldrig upptäcka att han är ett russ…
#outfluenser
#russsomskötersig
#mustangsaddleryr

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här