Mer avspänd utan sporrar och spö

Ulf Johansson – outfluencer | 6/3 - 2021

Idag åkte vi och hoppade öppen bana och la höjden på vad vi max stöter på i en fälttävlan. Det kändes lätt, Gotsie är ändå brunstig nu, men var koncentrerad och fjäderlätt att rida!
Jag rider utan sporrar och spö. Det har gjort henne mer avspänd och jobbet vi gjort med övergångar hela vintern har gjort oss mer synkade, det och Sylve
s hjälp,som tagit oss ur en svacka, plus att jag är i bra form gör att saker faller på plats. Första starten går vi ner en klass för att bygga självförtroende. Jag älskar hennes uppsyn på bilderna där vi vänder upp på hinder, positiv, ärlig och lösningsorienterad!
Den här hästen har jag väldigt höga tankar om, känner att vi har börjat få det Cyklon och jag hade: en ömsesidig respekt och man känner att, när man möter hennes blick att det är hon och jag mot världen.. Krystat? Ja kanske, men det är så jag känner.
Jag älskar den här hästen och har lovat mig själv att den dagen jag känner att hon inte vill samma saker som mig (tävla fälttävlan) så ska hon få föl. Blir det ett sto får den heta Klamydia. Då får jag äntligen, kanske vid 65 års ålder, rida in på banan och höra i högtalaren: Och in på banan kommer Ulf Johansson med klamydia!
Sinnestämning: det har varit en väldigt bra dag. Jag är inte rik, men min vardag är det!
#outfluenser
#nedräkningtillstart

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här