Min belöning – ett pass på terrängbanan

Ulf Johansson – outfluencer | 20/6 - 2021

Åkte ifrån ett soligt och knallhett Stockholm till Leksand för att ha kurs. Leksand bjöd på spöregn och åska.. Jag har med mig Gotsie och Clara tog ut henne på en skogsrunda tillsammans med sin kusin och min guddotter Petronella. Att vara gudfar är ett stort ansvar där jag ska se till att hennes religiösa utbildning sköts, så vi hade ett förhör om gamla testamentet och dödahavsrullarna. Kunde även lägga till att gud heter egentligen Kurre Hamrin och har spelat i AIK. Lite överkurs.
På träningen så träffade jag många som jag känner men inte sett på länge och det är ju jätteroligt, vädret var sämre, när jag skulle gå i vattnet så var det ingen idé att byta till stövlar, skorna var redan genomsura..
Men alla kämpade sig igenom regnet och jag fick min belöning när dagens träningar var klara,
Ett pass på terrängbanan med Gotsie!
Det finns faktiskt dåligt väder om man har dåliga kläder, men man kan bita ihop.
#outfluenser
#tillbakapåbrottsplatsen

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här