Min cykel har haft traumatisk helg

Ulf Johansson – outfluencer | 16/5 - 2021

Gick upp tidigt och såg att det spöregnade. Bestämde mig för att packa och åka direkt och har nu en liten rast vid Brahehus.
Har suttit i bilen och funderat över terrängen igår. Hon var fantastisk på alla hinder utom de målade tittiga hinderna. Det får bli mycket jobb på den typen av hinder fram till Strömsholm.
Jag kom fram till att den som fått tagit de värsta smällarna under helgen är min terrängcykel. När jag skulle åka och gå banan i Torsdags så slängde jag på cykelstället på bilen, spände fast cykeln och drog iväg. Ute på motorvägen så såg jag i backspegeln att bandet som höll cykeln flög iväg och strax efter flög cykeln och studsade runt innan den lade sig bredvid vägbanan.. helvete! Tänkte jag, stannade bilen och sprang bort till cykeln. Glatt konstaterade jag att den var hel och hittade en rulle silvertejp som jag tejpade fast cykeln med. Ett gott råd till er, tro inte att silvertejp är lösningen på allt, för jag hade bara kört någon kilometer innan cykeln flög iväg igen och den här gången hamnade den mitt på motorvägen. Jag stannade, sprang återigen allt vad jag orkade till min stackars cykel. Den här gången tog smällen hårdare men efter lite omplåstring med silvertejp så körde jag långsamt vidare. Den går att cykla på men låter som en skördetröska och har nu blivit lotteriväxlad! Man vrider på växelreglaget och vilken växel som helst kan hoppa i!
Min cykel har haft en mycket mer traumatisk och jobbig helg än Gotsie och jag.
#outfluenser
#cykelmisshandel

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här