Niclas… bli frisk! Vi skulle ju lösa gängkriminaliteten ihop!

Ulf Johansson – outfluencer | 13/9 - 2021

Hade tänkt att ta en vinkväll innan jag blir vit en lång tid framöver. Men jag har vandrat runt på Söder och funderat. Fick igår ett meddelande från en kompis sambo Eva, att Niclas hade fått hjärtstopp och ligger på hjärtintensiven. Fan,fan, fan! Inte Niclas!
Vi gjorde vår militärtjänst ihop på jägarskolan i Kiruna. Att vara en elitsoldat på 80-talet var ingen lek.
Att som unga killar sättas ihop i grupper och utsättas för prövningar vi aldrig varit med om knyter an starka band, att vara ute på skidmarsch i 25-30 minusgrader i 10 dagar gör att man tar hand om varandra och härdas, självklart var det en del som gav upp, men vi kämpade och blev med prövningarna faktiskt jävligt starka ihop. Det är faktiskt något som håller i än idag!
I förrgår satt jag och pratade om livet med Mikael Nyström på en uteservering, en gång om året så ses vi alla, vi tjänstgjorde-86!
Niklas var en hård jävel som alltid ställde upp och var en klippa för sina vänner, och så har jag känt genom åren, fan vad han är bra att prata med…
Niclas… bli frisk! Vi skulle ju lösa gängkriminaliteten ihop! Vi hade ju även långt utvecklad plan på en fjällvandring i Jägarmarschens spår upp till Kebnekaise. Kämpa nu för fan! Vi ska göra det!
Du har så mycket kvar att ge.
#outfluenser
#livetärinterättvist

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här