Nu dras kranarna åt – måste jag sälja Gotsie?

Ulf Johansson – outfluencer | 10/10 - 2020
Sitter hemma och lyssnar på Van the Man Morrison. Har haft goda vänner här, mycket trevligt! Men jag sitter fortfarande och funderar på hur jag ska få ihop livet. Igår hade jag en riktigt tråkig genomgång i min ekonomi och insåg att jag måste sälja Gotsie. Min lilla livlina, min bästa vardagliga kompis i den här galna världen.
Och i morse hade jag en frukost där jag fick, av en av mina närmaste, en lektion att tänka annorlunda. Nu dras kranarna åt, inga restaurangbesök, inga latte, Utgifterna måste minska!
Risken finns ändå att jag måste sälja henne, vilket skulle göra väldigt ont. Älskar den hästen och vi är inte klara. Vi är precis i början av det vi skall göra och skulle bli så besviken om jag inte fick genomföra vår plan, Gotsie är en fin kvinna, hon skulle göra sitt allt för någon annan ryttare också.
Det är nog bara mitt ego och min önskan att få fullfölja planen som skulle skadas.
Men man reser sig alltid, är det inte lite konstigt?
Men henne vill jag aldrig förlora.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här