Nu kommer vintern!

Ulf Johansson – outfluencer | 12/1 - 2021
Nu kommer vintern! Red bomövningar med en stallkompis på morgonen och åkte och tränade på slagskeppet när Gotsie gick i hagen. På eftermiddagen var en skön lång skritt planerad i lagom kyla med lite lätta snöflingor som föll.
Varför föreställer man sig något som sällan stämmer med verkligheten? Vilket jävla skitväder! Det växlade mellan regn, underkylt regn och snö i form av småspik..
Men Gotsie var nöjd, hon gick med spetsade öron gnäggade högt under turen. När vi kom in så var det dags för efterjobb. Har man en stor, skev märr med gamla skador får man även vara lite sjukgymnast för att den gamla skorven inte ska sjunka, och hon är nöjd med att jag stretchar henne, speciellt den med bakbenen. Hon är en väldig social häst, men stor.. hennes vänskapliga puffar blir mer av en hockeytackling, fick en sådan häromdagen i ryggen så att jag körde huvudet i boxväggen, matchstraff och lång avstängning i hockey… men inget Gotsie brydde sig om, hon tuggade lugnt vidare på höet och ägnade inte en blick ens åt sin skadade ägare som satt i spånet och kliade sig i huvudet…
Vädret är som Trumps hjärna, kallt, dåligt och farligt.

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här