Om det är allvarligt så börjar en ny fas i mitt liv

Ulf Johansson – outfluencer | 30/7 - 2021

Har inte fått något svar än på Gotsies prover. Hon går i hagen, longeras väldigt försiktigt och får bara stråfoder. Hon har tappat mycket av muskelmassan men är, som alltid, glad. Man går i ovisshet men försöker göra hennes vardag lite händelserik med massage m.m.
Jag har slagits av tanken att om det är allvarligt så börjar en ny fas i mitt liv. Att köpa en ny häst och fortsätta finns inte ekonomi för. Det är tack vare att jag har Gotsie som jag kunnat göra den här resan och det har varit otroligt roligt och jag är tacksam för att ha fått gjort det, så hur det än går så kan jag blicka tillbaka på en väldigt rolig tid av mitt liv!
Och kanske får jag fortsätta min resa med Gotsie som uppfödare.
Men allra helst vill jag att det ska kunna gå att rehaba. Då har vi några aktiva år till, och det vore en dröm att få genomföra min plan.. vem vet?
Jag tror på några år till i sadeln!
Det hon tappar nu kan man bygga upp!
#outfluenser
#väntarpåsvar
#mustangsaddlery

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här