Pansarskott eller hoppande poliser – svårt val!

Ulf Johansson – outfluencer | 22/5 - 2021

Idag hade jag ett litet dilemma, skulle jag rida på den ena banan där militären övade framryckning med pansarskott och kulspruta bredvid, eller skulle jag välja den andra ridbanan där ridande polisen hoppade terränghinder?
Jag valde militären.
Fan vet, man kanske blir inbjuden till Vitryssland på fälttävlan och då är det ju bra att vara beredd på militär närvaro! Moralen i att åka dit kan ju ifrågasättas, men då kan man ju köra den enkla med att idrott och politik inte ska blandas ihop, eller säga att man inte visste att det var en totalitär stat. En avbön när skadan redan var gjord!
Och jag vill inte att Gotsie ska tappa respekten för polishästar. Hon ska fortsätta att bli lite nervös när hon möter dem och de tittar barskt på om hennes säkerhetsstigbyglar är ok. Jag vill inte att hon ska se hur dom hoppar omkring som ystra glada unghästar och flamsar runt på ängen, det är ju för fan som att vi skulle springa på insatsstyrkan som deltagare på ett förbjudet rave!
Nej så för att min häst fortsättningsvis ska ha respekt för rättsystemet så fick hon trava bredvid kulsprutorna!
#outfluenser
#närordningsmaktensläpperloss

Detta är ett blogginlägg. Det är skribenten som står för innehållet i texten, inte Ridenews.

Följ mig här